Svenska English Norsk Suomi

Vi tillverkar filter

Så enkelt skulle vi kunna förklara vad vi gör här på Svenska Textilfilter, men det skulle bara förklara en liten del av vad vi gör och vara djupt orättvist mot alla som arbetar här. Vår verksamhet omfattar så mycket mer än att ”bara” vara en sömnads­industri.

Svenska Textilfilter är en komplett leverantör med allt från filter­slangar och filter­påsar till service, installation och kartläggning. Till detta har vi tillbehör som filterkorgar, packningar och reservdelar till filteraggregat. Vår försäljningsorganisation finns i hela Skandinavien och vi har flera produktionsanläggningar i Sverige.

Vi tar vårt uppdrag på största allvar och lägger stora resurser på att utveckla våra produkter och metoder för att vara i framkant. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder de bästa produkterna och smartaste lösningarna – något som vi gjort sedan 1972.

Sedan slutet på 2012 ingår STF Svenska Textilfilter i Dinair Group, ett samgående som ger båda företagen större möjligheter att erbjuda våra kunder ett ännu bättre sortiment och service. Företagen känner varandra väl efter över 20 års samarbete.

Vi anpassar oss efter dina behov.

Med vår breda kompetens och långa erfarenhet inom filtrering kan vi hjälpa dig att göra processerna både mer funktionella och ekonomiskt effektivare. Vi finns till för att sätta oss in i och lyssna på dina behov och gläds åt att tillsammans kunna hitta de bästa och smartaste lösningarna.

Vår egen flexibla produktion har alla möjligheter att kunna lösa akuta behov hos våra kunder, som t.ex. igensatta eller utbrända filterslangar – så tveka aldrig att ta kontakt med oss.

Om STF

Tillverk_2893